נתחיל מכך שכל ברמן טוב יסכים איתי שעבודתו לא מסתכמת במזיגת משקאות – כלל וכלל לא.
מלבד עניין המשקאות, ברמן צריך להיות אדם בעל יחסי אנוש טובים מאוד , חייכן, סבלני (ולא משנה עד כמה הלקוח משגע אותו…), אדם המסוגל להקשיב לכל אחד הנכנס לבר ולהיות אדיב אליו בכל מצב – בין אם זה אדם המגיע לבר בכדי להטביע את יגונו בכמה כוסות וודקה ותוך כדי הופך את הברמן לפסיכולוג האישי שלו, ובין אם זו חבורה של צעירים שהיום מלאו להם 18 שנים והם הגיעו רק כדי להוכיח שגם הם יודעים לשתות…
בנוסף, ברמן צריך להיות בעל אישיות שיווקית ובעל יכולת מכירה גבוהה. הוא צריך לדעת איזה סוג של משקה להציע לכל לקוח, לדעת לקלוט מצב רוח של כל אדם הנכנס לבר כדי למכור לו את המשקה המתאים לו בדיוק באותו רגע, ולהמליץ לו על עוד כמה תוספות "על הדרך"…
כמובן – ככל שהברמן יידע להכיר טוב יותר את הלקוחות שלו, הם ייקשרו אליו יותר, יחבבו אותו יותר ויותר ויחזרו לבר באופן קבוע, מה שיסייע לו בהגדלת הקף המכירות שלו ובמיוחד יסייע לו למלא את קופת החיסכון שלו בטיפים די שמנים…
מכאן מובן כי ברמן חייב לתת לעבודה 100% מעצמו ולא משנה מה עבר עליו באותו יום. כשהוא בעמדתו בבר הוא חייב להיות נטו בעבודה – כל כולו בתוכה, כל כולו בשביל הלקוחות שלו, גם אלו הנחמדים שתמיד טוב לראות אותם, וגם אלו שממש, אבל ממש לא.
נכון, לברמן יש מחויבויות, ויש לו עבודה שלא תמיד היא כל כך נחמדה, אבל זו דרך טובה לממן טיול לחו"ל באופן מהיר או לצבור חסכון למימון הלימודים, זו דרך מצוינת ליהנות ממסיבות טובות כמעט בכל ערב, דרך יעילה לשפר את יחסיי האנוש לקראת יציאה לעולם העבודה הקשוח ודרך מעולה ליצור קשר עם הבחורות הכי שוות…
אז לסיכום, בשביל להיות ברמנים טובים אתם צריכים להיות אדיבים, חייכנים, סבלניים, אדיבים, מסוגלים לתת הכול מעצמכם בשביל העבודה, אנשי מכירות טובים וכמובן לעבור קורס ברמנים מקצועי.
נשמע לכם טוב? חושבים שזו העבודה בשבילכם?
אז למה אתם מחכים?
קורסים לברמנים לא חסר, בחרו את המתאים ביותר לכם ולכו על זה!
ועוד דבר – כשתהיו ברמנים טובים ומצליחים ותיהנו ללכת לעבודה בכל יום, אל תשכחו מי דחף אתכם ללכת על זה…
בהצלחה!