יתרון: הפקולטה למנהל עסקים ע"ש רקאנטי באוניברסיטת תל אביב בעלת שם ומוניטין מובילים, ובין אם מדובר במסלול למנהלים executive או במסלולים לתואר ראשון ושני, באוניברסיטת תל אביב אתם יכולים להיות בטוחים שתקבלו מרצים מעולים שיעבירו את החומר בצורה מעניינת. יתרון משמעותי נוסף הוא שכר הלימוד האוניברסיטאי, שבתואר הראשון יכול להשפיע מאוד על המצב הכלכלי של הסטודנט הצעיר.
חסרון: מכיוון שמדובר במסלול אוניברסיטאי, ההשקעה היוצאת על כל תלמיד איננה משתווה להשקעה המקבילה במכללה מובילה למנהל עסקים. חסרון נוסף הוא תנאי הקבלה המחמירים במיוחד של האוניברסיטה, שמאפשרים רק למגוון מצומצם להתקבל.
יתרון: אחד היתרונות המשמעותיים של המרכז הבינתחומי הוא בהתמחויות השונות שמסמיכות את בוגר מנהל העסקים במקצועות שיש להם ביקוש בשוק כגון תקשורת שיווקית. הבינתחומי מציע מגוון תכניות מיוחדות ושיתופי הפעולה עם חברות מובילות במשק כמו סמינר לוריאל וסמינר מרצדס. יתרון אדיר של המסלול הוא בקשרים שאתה רוכש לאורך התואר הראשון עם האנשים שאתה לומד איתם ועם צוות המרצים המעולה.
חסרון: קשה למצוא חסרון במסלול מנהל עסקים של הבינתחומי, שכן הוא תפור להצלחה. המחיר הגבוה הוא הפקטור המשמעותי שמהווה חסם לרבים.
יתרון: סטודנטים שלומדים מנהל עסקים במכללה למנהל מביעים שביעות רצון גבוהה ביחס לסטודנטים במוסדות לימוד אחרים. הסיבות לכך הן בין היתר: צוות המרצים, שלל התוכניות להתמחות במנהל עסקים, הדגש על התכנים הנדרשים ביותר בשוק, שילוב טכנולוגיות המידע בלימודי החשבונאות ובלימודי השיווק ושיתוף הפעולה עם חברות וארגונים מובילים.
חסרון: מכיוון שסטודנטים מרגישים שקיבלו את שכרם והשקעתם במכללה למנהל, קשה למנות חסרון אמיתי במסלול.